Referenser

Linanäs Gästhamn

”Vår arbetsplats är en gästhamn med livsmedel och båtmack. Här vistas mycket människor under vår, sommar och tidig höst. Vi som bor ute i skärgården vet att det kan ta tid innan hjälpen är framme. Därför ser vi att det är viktigt ha utrustning och utbildning som kan rädda liv.

Pernilla Rosén är en instruktör som alltid är glad, trevlig och hennes pedagogiska kunskap är underbar. Hennes inställning är ”ingen fråga är för dum för att ställa” När hon är här som sjöräddare tar hon sig tid med mina nyfikna gäster. Det är mycket värt att ha en och samma kontakt att ringa när det gäller frågor om just hjärtstartare och hjärtlungräddning.”

LINANÄS GÄSTHAMN

Skärgårdsstadsskolan Österåkers Kommun

”- Pernilla, vilken stjärna du är! Du var tydlig och utmanade oss. Jag är mycket nöjd med utbildningarna du har haft för oss på skolan.”

Åsa Häger, Rektor

Knowit Consulting Stockholm AB

”Pernilla har på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt lärt oss något livsviktigt – Hjärt- och Lungräddning. Vi som gick kursen är så glada att just Pernilla, med sitt lätta och kommunikativa, sätt ville lära oss detta. Vi rekommenderar alla företag att boka en kurs i Hjärt- och lungräddning med Pernilla som lärare.”

Helen Lyhde Nial, VD

Solhagagruppen

”Tack Pernilla för en väldigt inspirerande och informativ utbildning av HLR. Pernilla har utbildat alla mina tre personalgrupper. Dels på båda mina stöd och serviceboenden samt på specialförskolan. Personalen på alla tre enheter gav mycket positiv feedback på utbildningen, här kommer några kommentarer.

– HLR:en va mycket intressant och bra tycker jag. Hon hade en hel del ny information och annat intressant material som hon förmedlade. Tyckte de va jättebra helt enkelt.

– Jag tyckte att HLR-utbildningen med Pernilla var kanonbra och går gärna igen om vi får möjlighet. Det sker ju förändringar så det är väl bra att uppdatera sig med jämna mellanrum.

– Pernilla hade pondus, gav tydlig information och var rak. Hon fångade oss direkt, och behöll allas uppmärksamhet under kurstimmarna. Många har sagt att för första gången efter en HLR-kurs så känns det som att kunskapen sitter!

Jag kan verkligen rekommendera Pernilla och hennes HLR utbildning.”

Jennie Skillt
Verksamhetschef

Klippans Förskola i Åkersberga

”Tack Pernilla för en jättebra och informativ HLR utbildning du haft här med oss på Klippans förskola. Denna livsviktiga kunskap förmedlade du på ett professionellt och engagerande sätt”.

Agneta
Förskolechef

WIKMANS Elektrisk AB

”En lagom lång och detaljrik utbildning med en alert och inspirerande kursledare. Wikmans el rekommenderar varmt andra företag att gå hjärt- och lungräddningsutbildningen genom livradda.nu. Tack Pernilla!”

Minna Ramsell
Verksamhetschef

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå